Komunikat prasowyAccor wprowadza ALL CONNECT, nową koncepcję spotkań hybrydowych obsługiwaną przez Microsoft Teams* * *INNOWACYJNA KONCEPCJA WYDARZEŃ HYBRYDOWYCH ZAPEWNIA BEZPROBLEMOWE FIZYCZNE I WIRTUALNE SPOTKANIA NA CAŁYM
Marki Procter & Gamble z kategorii Fabric Care, m.in. Ariel, Lenor i Vizir zobowiązują się do 2025 roku zmniejszyć ilość tworzywa sztucznego w opakowaniachw Europie o 30%• Ilość plastiku, jaką firma planuje zredukowa�
Warszawa, 5 września 2019 r.Farby Tikkurila odmienią wnętrza w nowym sezonie „Domowych Rewolucji”Z początkiem września startuje nowy, czwarty już sezon popularnego programu wnętrzarskiego „Domowe Rewolucje”. Dorota Sze
W tym roku sieć Super-Pharm urosła już do 48 placówek. Kolejna, tym razem w Nowym Sączu, zostanie otwarta już w najbliższą sobotę 26 października w nowo powstałej galerii handlowej Trzy Korony. …
Lampy do ogrodu i na tarasZima zbliża się ku końcowi, nastał więc odpowiedni czas na wybór lamp do ogrodu i na taras. Na fasadzie domu możemy zainstalować kinkiety, a przy stoliku i krzesłach – ustawić wysoką lampę z
System kwalifikacji ?Home Cooking Skills? Jamiego Oliver?a pomagający dzieciom w nauce gotowania, Nigella Lawson przygotowująca programy kulinarne wraz ze swoimi pociechami czy „Junior MasterChef” Gordona Ramsey’a
Tegoroczne nagrody red dot best of the best zostaną oficjalnie wręczone dopiero w lipcu, ale niedawno ogłoszone zostały wyróżnienia red dot design awards dla najpiękniejszych urządzeń, które zostały wyprodukowane przez ostat
Warszawa, 14.06.2018 r.Polski eksport nie zwalnia tempa. Działalność związaną z wywozem towarów za granicę kraju prowadzi ponad jedna piąta (23,3%) zapytanych polskich przedsiębiorców w 15. fali badania Bibby MSP Index. W o
Wybieramy stolarkę dachową, która oprze się jesiennym i zimowymi opadom05.12.2017W okresie jesienno-zimowym pogoda z reguły nie rozpieszcza, co odczuwamy nie tylko poprzez mróz, ale też intensywne opady deszczu, śniegu, a naw
Zupy to polska specjalność, są obecne w naszej tradycji kulinarnej od zawsze. Choć coraz częściej eksperymentujemy i poszukujemy nowych pomysłów, wciąż jesteśmy przywiązani do tradycyjnych smaków i znanego od lat podejści